Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Νέα δολοφονία 18χρονου μαθητή από αστυνομικό στο Σέντ Λούις των ΗΠΑ!

του Μ …


Νέα δολοφονία νεαρού μαύρου από αστυνομικό πριν από λίγο στη πόλη Σέντ Λούις των ΗΠΑ κοντά στη πόλη Φέργκιουσον όπου ακριβώς πριν από δύο μήνες πριν είχε δολοφονηθεί από αστυνομικό ο νεαρός Μάικλ Μπράουν.



Ο 18χρονος μαθητής Βόντερικ Μάιερς πυροβολήθηκε 17 φορές από 32χρονο λευκό αστυνομικό που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και εργαζόταν ως φύλακας σεκιούριτι.


Άγνωστες παραμένουν μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία ωστόσο συγγενείς του θύματος δηλώνουν πως ο νεαρός ήταν άοπλος και κρατούσε στα χέρια του ένα σάντουιτς και όχι όπλο.


Σύμφωνα με δηλώσεις του διοικητή της τοπικής αστυνομίας ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να ελέγξει τον νεαρό μαθητή και άνοιξε πυρ «απαντώντας σε πυρά». Ο αστυνομικός σύμφωνα με την αστυνομία δεν τραυματίστηκε ενώ στο τόπο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα όπλο.


Πόσες φορές ακόμα θα γίνουμε στο ίδιο έργο θεατές, όπου πολίτες δολοφονούνται με κάθε απάνθρωπο μέσο, από κτήνη που στο όνομα των φυλετικών διακρίσεων με ένα όπλο ''αστυνομεύουν'';

 17 βολές μίσους απέναντι σ' ένα παιδί  που έχασε το δικαίωμα στη ζωή, επειδή ήταν απλά σκουρόδερμος..

Γι ' άλλη μια φορά η δικαιοσύνη θα παραμείνει τυφλή, οι δικαστές θα κωφεύουν και η οικογένεια του αδικοχαμένου Βόντερικ θα κλαίει απαρηγόρητη, χωρίς να υπάρχει κανένας υπεύθυνος φορέας να καταλάβει τον πόνο της...

Θα υπάρχουν υπεύθυνοι πολίτες να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων; Μιλάμε για την τρίτη δολοφονία σε διάστημα 3-4 μηνών. Θα περιμένουμε την επόμενη ρατσιστική επίθεση και την επακόλουθη ατιμωρησία;
Κατά τ' άλλα αστυνομικό σώμα, δικαιοσύνη, αθώος ο Πιστόριους από την εν ψυχρώ δολοφονία και we all living in America, America, America.


Υποκριθείτε ή αντισταθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: