Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

"Μπίλιες" η νέα κυβέρνηση για τις δηλώσεις Δημήτρη Καμμένου


Αυτό κι αν είναι παγκόσμιο ρεκόρ ...

"Μπίλιες" έχει γίνιε η νέα κυβέρνηση για τις ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις του Δημήτρη Καμμένου.

Αυτό δείχνει και την "ποιότητα' αυτής της νόθας συγκυβέρνησης.

Αλλά προδιαγράφει και το μέλλον της ...

Μήπως θα ε΄χουμε - λέτε - εκλογές εκεί κατά την άνοιξη;

Γιατί αυτοί παραπαίουν πριν καλά - καλά αναλάβουν τα υπουργεία τους.

Και φυσικά έχοντας μπροστά την υλοποίηση του επαχθέστατου Τρίτου Μνημονίου.

Κατά τα άλλα, έντονες αντιδράσεις τόσο στους κόλπους της κυβέρνησης, όσο και στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε η υπουργοποίηση του Δ.Καμμένου, με τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης να «υπενθυμίζουν» με αναρτήσεις τους τις θέσεις που κατά καιρούς έχει εκφράσει ο νέος υφυπουργός.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Π. Καμμένο στον οποίο ο πρωθυπουργός έθεσε το ζήτημα με τα επίμαχα tweets του υφυπουργού Υποδομών Δημήτρη Καμμένου.

Ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον Καμμένο να διερευνήσει την γνησιότητα των tweets και αν αυτά είναι αυθεντικά, κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου αναφέρουν ότι αυτό δεν μπορεί να συνάδει με τις αξίες και την ηθική της συγκυβέρνησης.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ζητήθηκε από τον Καμμένο, στη περίπτωση που είναι γνήσια τα tweets, να δει και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του υφυπουργού υπογραμμίζοντας πως τη τελική απόφαση θα τη λάβει ο πρωθυπουργός.

Μάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου ζήτησε την αποπομπή του Δημήτρη Καμμένου από την κυβέρνηση δηλώνοντας ότι «Αισθάνομαι βαθιά ντροπή και λύπη που σε μια αριστερή κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, υπουργοποιείται ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος κάνει συστηματικά άθλια ομοφοβικά και αντισημιτικά σχόλια στο twitter του. Το περιεχόμενο και το ήθος τους ταιριάζουν μόνο σε ακροδεξιό, και προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο αυτούς στους οποίους στοχεύει, αλλά κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο», καταλήγοντας ότι «η αποπομπή του από την κυβέρνηση είναι αναγκαία και επείγουσα».

Και έπεται και συνέχεια ... 

(ΥΓ - Φυσικά δεν πρόκειται να αναπαράγουμε τα φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης σχόλια του νέου υφυπουργού.

Και ανήκει στον ίδιο η ευθύνη για την απόδειξη των ισχυρισμών του.

Φυσικά πάνω απ' όλα παραμένει η ευθύνη του Αλέξη Τσίπρα για την υπουργοποίηση τέτοιων ανθρώπων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: