Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Νέα πρόκληση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε αγαστή συνεργασία με το Μητροπολίτη Αιγιαλείας και την πρόθυμη προβολή από μερίδα των ΜΜΕ




 Κλιμακώνονται οι  νεοναζιστικές προκλήσεις που έχουν το χαρακτήρα καλά οργανωμένης προπαγανδιστικής – και όχι μόνο – επιχείρησης.

Το νεότερο επεισόδιο αφορά τα εγκαίνια των γραφείων της ναζιστικής οργάνωσης στο Αίγιο.

 Όπου «τυχαία» βρέθηκαν  συνεργεία όλων των βασικών ιδιωτικών καναλιών τα οποία μετά «φιλοξένησαν» σε εκτεταμένα ρεπορτάζ το γεγονός όπως και τις νέες δηλώσεις Παναγιώταρου για το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.

 Η «ατραξιόν» της νέας ναζιστικής αηδίας ήταν η παρουσία της τοπικής εκκλησίας και εκπροσώπων του μητροπολίτη Αιγιαλείας.

  Ο ίδιος δεν παρευρέθηκε αλλά φρόντισε να στείλει μια «διακήρυξη» με τις ευχές του, με «νουθεσίες» προς τα μέλη της Χρυσής Αυγής ώστε να γίνουν κάπως «καλύτερα παιδιά» με τις ευχαριστίες και τα   «συγχαρητήριά» του για το θεάρεστο έργο τους στο θέατρο χυτήριο.

  Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στην Αριστερά, στο ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του …. Γιατί έχει κάνει πολιτικό γάμο!

  Αλλά και με τους πρωτοφανείς ισχυρισμούς ότι την δολοφονική επίθεση στη MARFIN την έκαναν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!

Η τελική ευχή του ανεκδιήγητου ιερωμένου ήταν η «Χρυσή Αυγή να γίνει γλυκιά ελπίδα για τον τόπο» !!!

Επειδή θεωρούμε ότι όλα αυτά μόνο τυχαία δεν είναι. Ότι ούτε αποτελούν μόνο μια καταγέλαστη πρακτική …

Αλλά αντιθέτως αποτελούν μέρος μιας καλά ενορχηστρωμένης και κλιμακούμενης νεοναζιστικής και φασιστικής επιχείρησης, παρουσιάζουμε καταρχάς ορισμένα βίντεο που δείχνουν το ποιόν ορισμένων.

Όπως, για παράδειγμα, του γνωστού υμνητή και υπηρέτη της φασιστικής δικτατορίας μητροπολίτη Αιγιαλείας, Αμβρόσιου, που παρουσιάζεται να υμνεί το γνωστό δολοφόνο της χούντας, συνταγματάρχη Ντερτιλή, τον οποίο χαρακτηρίζει ως  «….πρότυπο ζωής και γενναίο Έλληνα πολιτικό»!

Είναι απορίας άξιο πώς η ελληνική πολιτεία και η ελληνική εκκλησία ανέχεται και αναδεικνύει σε κορυφαίες ιεραρχικά θέσεις νοσταλγούς της χούντας, κήρυκες του μίσους και της μισαλλοδοξίας.




Στη συνέχεια παραθέτουμε το αποκαλυπτικότατο βίντεο του Guardian που παρουσιάζει όψεις της δράσης της Χρυσής Αυγής μαζί με καταγγελίες υψηλόβαθμου στελέχους της αστυνομίας για διείσδυση της οργάνωσης στους κόλπους του αστυνομικού σώματος.




Αλήθεια, σ’ αυτή την περίπτωση δεν μπορούσε να επέμβει ο εισαγγελέας για τη διερεύνηση αυτών  των καταγγελιών;

Ως πότε η «κοιμώμενη» και στην ουσία «φιμωμένη» δημοκρατία μας θα ανέχεται αυτά τα φαινόμενα;



Μέχρι να καταλυθεί και τυπικά από τα φασιστοειδή, τους εραστές των ιδεωδών αυτών που κατακρεούργησαν την Ελλάδα και την Ευρώπη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: