Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Φωτογραφίες της Χ. Αυγής με ναζιστικό περιεχόμενο;; Προβοκάτσια...




                                                                                                              του Μ…

Φωτογραφίες από τα πρώτα χρόνια της Χρυσής Αυγής που δείχνουν τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον Χρήστο Παππά να χαιρετούν ναζιστικά, να αποδίδουν τιμή στον Χίτλερ και να «γιορτάζουν» τα γενέθλιά του Φύρερ.


Παραθέτουμε τα ντοκουμέντα λοιπόν

                 












Φωτογραφίζονται μπροστά στο «ρούνο», το σύμβολο των ταξιαρχιών των Ες Ες που ευθύνονται για τις σφαγές σε Δίστομο και Κλεισούρα. «Στιγμιότυπο» και από το νεκροταφείο των Γερμανών στρατιωτών στον Διόνυσο, μαζεμένα πολλά πρωτοπαλίκαρα, μαζί και ο Κασιδιάρης.







 Να δείτε που είναι προβοκάτσια ή αποκριάτικο πάρτι! Μπορεί βέβαια να τους άρεσαν απλά οι σημαίες ή να μην κατάλαβαν τι σημαίνει το σύμβολο του ναζισμού. Δεν ξέρουν να διαβάζουν πολύ καλά μωρέ δείξτε λίγο κατανόηση! Πέρα από την ειρωνεία 1 στους 10 Έλληνες ψήφισε αυτό το νεοναζιστικό μόρφωμα δολοφόνων. Οι δικαιολογίες, δεν ήξερα-δεν έμαθα-ψήφος αντίδρασης, κρίνονται χαζές και αποδεικνύουν πολιτικά ανθρωπάρια, όχι σκεπτόμενα όντα.



  Τώρα καταλάβατε ποιοι είναι ή θέλετε παραπάνω τεκμήρια; Αυτούς στείλατε στην ευρωβουλή και τους αναδείξατε σε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Τι διάολο, παππούδες στην Κατοχή ή γονείς στην επταετία της Χούντας δεν είχατε; Ανατρέψετε τους αλλιώς θα πέσουμε όλοι θύματα του νεοναζισμού. Εγώ πάντως προτιμώ να αντισταθώ στο μόρφωμα της Χρυσής Πορδής!

Δεν υπάρχουν σχόλια: